February 12, 2014

MINI GIVEAWAY! HAPPY BIRTHDAY TENGKUBUTANG

Assalamualaikum!

Lamanya tak join giveway!!


MINI GIVEAWAY! HAPPY BIRTHDAY TENGKUBUTANG


Happy Birthday in advance Blogger Tengku Butang! . 28 Feb 2014. lagi 16 hari lagi.. Selamat Panjang Umur.. murah rezeki, semoga berjaya dalam hidup dan teruskan menulis blog sampai bila-bila....

____________________________________________________________________________

Macam mana nak join giveaway ni??


Terbuka kepada Blogger-Blogger di Malaysia Sahaja..
So, Wajib ada Blog okeh!

Wajib Follow Blog Tengkubutang dan Linda Lyn (syarat Utama ni tauu)

Buat entri bertajuk : MINI GIVEAWAY! HAPPY BIRTHDAY TENGKUBUTANG

Copy dan letak Banner atas ni dekat entri korang tu,
jangan lupa link kan banner tu ke entri Giveaway teman ni yea..
kalau tak nanti teman tak kira dalam undi.. he2..

Wish lea apa2 aje (yang baik) sempena Besday teman ni..
(Entri paling Kreatif pun ada hadiahnya)

Pastu tinggalkan LINK penyertaan korang kat ruang komen bawah ni. Itu jeww..


Hadiah

Handphone Strap untuk 3 pemenang

Keychain Cute untuk 4 pemenang

Keychain Comel untuk 2 pemenang

Enchanteur Paris Body Lotin 30ml untuk 1 pemenang

Shawl untuk 1 pemenang
Sponsor by Linda

Entri Paling Kreatif x1
akan mendapat spek mata replica brand Rayban

MESTI BACA NI!!!!
Semua peserta yang join punya peluang yang sama rata!!
dimana Pemenang Hadiah Utama (Rantai Tangan Avon ) akan ditentukan berdasarkan Random.org.. begitu juga Hadiah2 sampingan lain.. semua ditentukan dengan cara Random.org jea.. So, sape2 pun boleh menang tauu.. kira macam ikut nasib la kann.. teman malas nak buat Top Refferal sebab saja nak bagi adil untuk semua yang join.. kalau ada rezeki, dapatlea ke kome, kalau takde.. insyaAllah.. dalam Giveaway akan datang dapatle kot yea tak? heee.. yang penting.. jangan jemu atau serik join apa2 Giveaway pun yea..! So, join aje.. takyah fikir nak promote ke apa..

_________________________________________________________________________________

Giveaway ni dari 11 Feb sampai 28 Feb 2014 je tau!! Cepat-cepat mana tau ada rezeki boleh menang..

4 comments:

  1. Assalamualaikum..singgah dari GA yang sama and blogwalking here.dah follow awak..jemput singgah and follow my blog too..Good luck and all da best!

    http://ummiaisys.blogspot.com/2014/02/mini-giveaway-happy-birthday.html

    ReplyDelete
  2. Dari segmen sama .. dtg BW sini. Jom BW blog yana ^^

    nazlyizan.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Berkunjung dari segmen yang sama. Kalau sudi singgah la sekejap ye beramah mesra. :)

    Mini Giveaway TengkuButang

    Jom Singgah Sini : Cinta Itu Indah

    Goodluck! =)

    ReplyDelete