September 11, 2014

Lisa Hlovate in new version !!!



Assalamualaikum.. uolls,

Kalau korang semua nak tahu, aku mula berblog sejak tahun 2011.. waktu tu tengah masih study dekat UMT.. sampaikan ada satu course ni, aku jadi penujuk ajar kepada classmates aku yang lain macam mana nak buat blog.. Dah lama aku nak design blog ni sampailah aku pening nak menghadap koding-koding yang berjujuk, sampai sakit tengkuk den ni.. Dah akhirnya, jumpa dengan blog sis comel ni Sheda Ucu .orang perak tu.. terus teringat kat mak buyung nurputih dan husben yer sipentiru nama den.. isketambola..



comel je header blog dia..


Sebenarnya aku niat design blog ni khusus sempena hadiah birthday aku yang ke 22 pada 25 Ogos lepas.. thanks sheda for the design yang cute ni...  




Tema : Pink + Pastel 
(why pink? because i like pink very much and i am very the gegirl uolls)


Tagline : Happy girls are the Prettiest! 
(inspired by Audrey Hepburn , British actors and humanitarian.)


Korang boleh dapatkan khidmat design blog dengan sis Sheda ni dengan harga yang sangat berpatutan.. cuba tengok contoh design dia kat SINI.


PM je kat facebook sis comel ni, cepat je dia balas nanti.. 





p/s : blog iolls dah cun melecun, hope lepas ni makin rajin update blog.. wajib..



12 comments:

  1. Assalamualaikum, huda singgah blogwalking sini. serious design Akak Sheda Ucu memang lawa.... huda suka dengan design blog awak =D
    Cantik.
    p/s:Maaf lambat blog walking dekat blog korang semua ye. Oh ye, apa - apa pun thanks tau sebab share link dengan huda dalam group fb #kelabbloggerbenashaari.
    Huda dah senaraikan link blog awak semua dalam entry blog walking dekat blog huda. Jemput singgah dan blogwalking juga ye dekat blog blogger lain,hehe =D
    http://nurfarahudahud.blogspot.com/2014/08/blog-walking-di-blog-mereka.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam.. thanks farah.. terharu saya.. hehehe..

      Delete
  2. as salam tuan tanah.. tahnianh anda ada blog yg banyak info..

    jemput blogworking
    www.yatiadam.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam, hehehe.. thanks kak yati...

      Delete
  3. salam perkenalan Murni singgah sini & follow blog ^_^
    nice blog!

    ReplyDelete
  4. wah canteknyaaa.. nak tempah jugak lah... :)

    singah n follow here :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. thanks hafiz... tempah jangan tak tempah...

      Delete