December 21, 2016

Goodbye 2016!!!


Assalamualaikum 

morning korang!

aceceh.. lama gila tak update blog.. lama tak story morry...rindu awak 200% .. hai, over la tu!
tak tau nak bila la aku dapat konsisten update blog.. kat kolej mana la ada wifi free..kita mampu guna mobile data jep.. hahaha... takdelah...


Finished my T1SII

well, alhamdulillah.. selesai sudah menjalani peperiksaan akhir tahun 1 semester 1, dan lulus dengan jayanya... tapi tak dapat tau lagi berapa pointer, naik cuti baru dapat tau.. apesal la nak tunggu naik cuti baru nak bitau.. bikin penarasan weii... takpelah, yang penting, dah habis sem II, nak masuk tahun 2, pakai blue peep dah lepas ni.. akak biru la nanti... makin bertambah beban dan tanggungjawab.. dan makin banyak cabaran yang perlu ditempuhi sepanjang perjalanan untuk menjadi seorang staff nurse.. insyaAllah.. 


25 years old

nak separuh abad dah umur aku. dah tua dah pun.. masih mengejar kerjaya dan cita-cita aku.. harapan untuk tahun depan.. semoga dapat result cemerlang, dapat jadi orang yang lebih baik, lebih positif, maju ke hadapan.. nak jadikan cerita, tahun ni ramai giler kawan-kawan aku yang telah menamatkan zaman bujangnya.. dari kawan-kawan sekolah tadika sampailah kawan universiti.. maaflah sebab tak dapat datang korang kawen.. huhuhu.... korang datang time aku kawen je la.. (ada hati wei, da la wedding orang dia tak datang, macam mana orang nak datang wedding dia nanti)
apa-apa pun tahniah untuk kawan-kawan semua.. giliran aku bila? waalluhaallam.. tak manis pulak nak cite lebih-lebih.. tunggu habis belajar, sarung jubah konvo kut?? eh??


Blogging

still trying to be a blogger, maybe tak konsisten macam dulu.. maybe banyak cerita tentang diri sendiri.. pernah jugak terfikir nak tinggalkan dunia blogger, menulis, tapi nantilah... tak dapat nak join giveaway dan contest selalu sangat macam dulu..update blog satu sem satu entry.. hahahaha.... doakan blog lisa hlovate kekal sampai bila-bila..even penulis dia pengelat nak update blog

Image result for goodbye 2016


bye, thanks for reading!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment:

 
Copyright © 2015 Reserved to LisaHlovate
Design by Cik Kumbang