December 15, 2015

Blog LISA HLOVATE Berwajah Baru


Assalamualaikum...


Ada sesiapa perasan tak? blog lisa hlovate hari ni berwajah baru.. membawakan tema warna putih, hitam dan purple..tidak terlalu crowded dan simple tapi menggunakan template seo.. Masih membawa inspirasi yang sama "Happy Girl Are The Prettiest". Di petik dari kata-kata Audrey Hepburn..kenapa aku pilih ayat ni sebab dalam hidup ni of course kita nak bahagia..kalau nak bahagia mestilah kita nak gembira..mana ada orang bahagia dia bersedih..dan bila kita happy, bahagia barulah cantik...Cantik luaran, Cantik dalaman...Harta, wang ringgit, tak menjaminkan kebahagian, tapi kasih sayang, kejujuran, kesabaran yang membawa kepada kegembiraan dan kebahagiaan..Semoga kita menjadi orang-orang yang bahagia dan berjaya..



Terima kasih kepada Puan Designer saya, Cik Kumbang kerana sudi melayan permintaan saya.. Designer kedua aku selepas Sheda Ucu .. InsyaAllah di lain hari, ada rezeki boleh design blog yang lain.. Korang pun kalau tercari-cari designer untuk blog dengan harga yang berpatutan..simple-simple boleh la contact dua orang designer ni. Design untuk blogshop yang ada add to cart pun boleh..


Tahun 2015 pun tinggal tak lama lagi..tinggal lebih kurang 15 hari lagi.. Untuk tahun 2016, tahun depan banyak benda yang berubah.. Azam tahun ni, aku pernah cerita di entry lepas..nak dapat lesen kereta, nak dapat kerja best. Alhamdulillah, dah dapat lesen P dan aku pun dah lulus interview..InsyaAllah awal tahun depan akan mula jadi student balik..Student apa? suprise...yang penting..Tahun baru 2016 nanti..makan bermulalah tahun baru, tempat baru, hidup baru, azam baru, karier pun berubah, dan semestinya azam untuk blog ini yang baru...


Semoga blog LISA HLOVATE ini akan terus kekal utuh dan berjaya di masa akan datang..Semoga apa yang aku celotehkan yang aku tulis dalam blog ni akan memberi manfaat kepada pembaca blog aku..sedih pulak rasa.. semoga blog ini akan ada pembaca setia..aku tahu memang ada..Thanks a lot to the silent reader... Semoga blog ni akan maju kehadapan seiring dengan usia blog kesayangan ramai ni.. InsyaAllah.. doakan yer...



11 comments:

  1. Cantik wajah baru blog ni ^^ kipidapppp.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you cik yanie..kipidap dongibab ukenduit

      Delete
  2. Makin cantik blog Lisa.. keep it up, girl.. =D

    ReplyDelete
  3. cantik la blog lisa.. nampak matang gitu

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you cik en.. seiring dengan usia katanya...

      Delete
  4. Sama-sama kasih :D
    cik kumbang baru check blog speed lisa tadi
    speed loading kurang dari 3 second wehuuuu ~ :D

    utk SEO ada lagi tips yang cik kumbang lupa nak bagi
    jap ea nak whatsapp

    ReplyDelete
  5. Assalammualaikum... lisa,

    cantik dan kemas blog nie...

    mselim3

    ReplyDelete