May 4, 2012

kerepek peringatan yang agak memberangsangkan

assalamualaikum....

ibu-ibu bapak-bapak.... sesiapa yang punya anak bilang aku.... 
ape sey??? meNYANYAH doe...

something yang agak mengembirakan hati tapi cuma suam-suam kuku... kerana gandingan yang agak kurang membanggakan hati ini... persoalan antara pemikiran masing-masing.... umur dah boleh jadi bapak orang tapi ideologi masih macam kanak-kanak rebina sekolah menengah... memang hampeh!!!!
percakapan seseorang itu mencermin dirinya.... kita boleh beza orang tu berwawasan ke tidak... setakat lawak yang tak bape nak pandai buat orang ketawa tu nak bangga ape... lawak membina takpe jugak....cubalah fikir orang yang ketawa tu bukan kerana suka akan lawak ang tu tapi sebab terserlah kebodohan anda disamping lawak yang dipamerkan... malula sikit...tak fikir ke???

memang kategori menyanyah plus menyampah... hampeh buat rosak page je...harap2 sedar diri la yer....superannoying and menyakitkan hati.... naseb baik belum sempat official betul2 kalau tk menyesal!!!! 

siapa kat sini nak kaya???? kaya??? bukan roti kaya.... semua orang nak kaya.... sapa taknak kan??
kenapa perempuan suka kahwin dengan datok2...bkan datuk nenek kat kampung tu tapi datuk beruang sebab... takde calong2 yang layak dikategorikan boleh diharap dan menjamin masa depan... mungkin perempuan zaman sekarang lebih kejar harta seseorang kerna nak masa depan terjamin.. slah ke??? pada dorang tak salah maybe.... awal2 memanglah boleh consider kalau si perempuan ni loaded sikit..gaji lagi tnggi dari dari si laki... nanti lamaa-lama takut si laki ni naik la pulak tocang even takde rambut pun sebenarnya.... semua si perempuan tanggung... dia goyang kaki goyang pinggul... memang ah hampeh.....

demanding sangat???? salah??? takut jadi andalusia... carilah betul2... jangan menyesal kemudian tak berguna...

lelaki MESTI lebih pandai dari perempuan bukan bermaksud perempuan harus kekal tak berpelajaran kerana lelaki akan jadi pembimbing perempuan dan bukan untuk mengambil kesempatan...
  
renung2kan lah yer... lelaki2 kat muka bumi ni....

No comments:

Post a Comment