August 22, 2015

Happy Birthday to Saya!!!


Assalamualaikum...

lama rasanya tak update blog..cerita terbaru? biasalah sibuk kerja, uruskan persiapan adik kesayaan nak masuk universiti.. anyones pembaca blog aku ni study uitm puncak alam..tengok-tengokkan adik den okay! hahaha.. mana nak jumpa, palam tu dah la luas..

aku rasa akulah mahluk paling busy nak uruskan adik aku ni...kadang-kadan rasa aku lah yang paling excited nak masuk universiti.. memang pun, dalam hati ni melonjak-lonjak keinginan aku nak sambung belajar..memandangkan mak aku baru eksiden bulan 12 tahun lepas dan dalam tempoh recovery, tahun depan la aku sambung.. boleh pulak kan..nak study, nak kerja, nak business.. mana satu nak kejar ni...heheee....

jom follow igshop aku @farprettybylh

lagi dua hari birthday aku.. yeay.. jangan lupa wish ea 25hb ni..celcom pagi-pagi dah ingatkan nak bonus birthday tak? mestilah nak.. cari lagu dekat youtube takde pulak lagu untuk 23 years old.. adayer lagu 22 by taylor swift la...umur 23 tahun ni adalah umur yang banyak cabaran..banyak mengajar aku erti berdikari, berfikiran matang, uruskan itu, uruskan ini... dan paling lama duduk hospital sebab temankan mak.. satu bulan lebih woo. arghhh. mohon tak mau lagi dok spital lama-lama..

takde apa wish pun untuk umur 23 tahun ni..cuma nak senaraikan jugak...

1. Nak keje best! (yang sesuai dengan kelayakan aku)
2. Nak maju dalam bisness (follow igshop aku tau @farprettybylh)
3. Mak Ayah sihat selalu..mak dapat jalan seperti sediakala, ayah tak stress2)
4. Nak cepat-cepat kahwin.. eh yang ni bukan. nak cepat-capat lulus lesen kereta.

tu jer... nak update lebih-lebih lepas birthday ok.. ayah kata nak beli satay..




Jangan lupa join giveaway Tengku Butang.. KLIK SINI last day tu  birthday aku tau!

5 comments:

  1. happy birthday lisa...nasib baik dilanjutkan.baru nak join ni.hihi

    ReplyDelete
  2. wah, HB yeah ! smg sukses dan teruss bahagia..amin !

    ReplyDelete
  3. happy birthday Lisa.. done follow sini.. :)

    ReplyDelete