July 23, 2015

Blogger belakang rumah masuk paper..


Assalamualaikum..



Selamat Hari Raya Aidilfitri..semalam first day kerja lepas seminggu cuti rayo...


kemana cuti raya hari tu?

tak kemana pun....

kalau macam tu kita jodohlah..

sebab kalau jodoh tak kemana...


pandai kau melawak yep.. biasalah pacebook sejak akhir akhir ni terlalu mainstream.. sampaikan facebook, twittter pun dah jadi medium lawak santai ala-ala budak hispter...semalam iolls baca paper, eh salah! scroll fb, lepas tu ada sorang friend tu dia upload gambar paper.. masuk paper babe, blogger jugak.. jiran belakang rumah aku.. Jiran Aku Blogger, Kau Hado? boleh buat tajuk novel... akak yang blogger sedu menyedu ni pun follower baru 149.. sedeh mak cik..ni kan pulak nak masuk paper..



tahniah aliah dapat masuk paper.. semoga berjaya dalam dunia penulisan... jangan lupa datang rumah akak ok nanti waktu marhaban.. boleh kita celpie, minta atogerap... hehehe...

Blogger YAYA YUKI

2 comments:

  1. belakang rumah pun ade kenalan blogger ya :) hehehe

    ReplyDelete